Twin Spin gokkast

De Twin Spin gokkast is een bijzondere fruitautomaat die oude en nieuwe gokkast stijlen op fraaie wijze combineert. De gokkast dankt zijn naam aan de unieke Twin Reel Feature: 2 rollen die aan elkaar gekoppeld worden en tegelijkertijd draaien. Dit betekent dat je steeds een dubbele kans hebt op een winnende combinatie op de Twin Spin fruitautomaat. Hoe de Twin Spin gokkast precies werkt en waar je het beste online kunt spelen op de fruitmachine, ontdek je in onderstaande review.

Hoe werkt het?

De Twin Spin gokkast is er eentje van eenvoud: geen animaties en lange intro’s en ook geen bonusspel en slechts minimale geluiden. Wel herkenbaar en daarom geliefd onder spelers van klassieke gokkasten: ouderwetse casino symbolen zoals de bar, de zevens, bellen en diamanten. De Twin Spin fruitautomaat is daardoor in 1 klap een klassieker geworden onder de online fruitmachines.

Twin Spin gokkast

Uniek aan de Twin Spin fruitmachine is natuurlijk de “Twinning Reel” functie. Bij iedere draai worden er minimaal 2 rollen aan elkaar gekoppeld. Het gebeurt echter ook dat er tijdens het draaien plots 3, 4 of zelfs 5 rollen aan elkaar gekoppeld worden waardoor je in potentie 5 keer meer kans hebt op een prijs. Winnen doe je door 3 of meer gelijke symbolen vanaf links op het scherm te toveren. Het Wild symbool op de Twin Spin gokkast dient daarbij als joker. Dit symbool kan andere symbolen vervangen en zodoende voor een winnende combinatie zorgen. Er zijn in totaal 243 winlijnen op de Twin Spin fruitautomaat. Per draai speel je minimaal met 1 credit en maximaal met 10 credits. Door de Twin Reel functie kun je zodoende ook met een relatief lage inzet hoge prijzen winnen. De hoogste prijs die je kunt winnen op de Twin Spin gokkast is het waanzinnige aantal van 270.000 credits!

Online spelen op de Twin Spin

Vooral de Twin Reel functie op de Twin Spin gokkast maakt het spelen op deze fruitmachine reuze spannend. Het feit dat je niet direct ziet hoeveel rollen identiek aan elkaar draaien op de Twin Spin geeft een extra dimensie tijdens het spelen op deze fruitmachine. Ook de hoge winstkansen (vanwege de 243 winlijnen) maakt het spelen op de Twin Spin gokkast aantrekkelijk. Bovendien kent de fruitautomaat een uitkeringspercentage van 96,6%. Voldoende redenen dus om deze unieke gokkast zelf eens uit te proberen. Liever eerst oefenen voordat je aan de slag gaat met echt geld? Met de “play for fun” optie kun je eerst wennen aan de Twin Spin gokkast voordat je overgaat op spelen met echt geld.