Bells On Fire Hot fruitautomaat

De Bells On Fire Hot fruitautomaat is de opvolger van de klassieke Bells On Fire gokkast van Amatic. Amatic is geen onbekende in de landbased gokkastenwereld en weet ook met hun online fruitautomaten de ultieme beleving over te brengen. In dit artikel reviewen we de Bells On Fire Hot fruitautomaat en vertellen we je waar je de gokkast online kunt vinden.

De gokkasten van Amatic – en dus ook de Bells On Fire Hot fruitautomaat – zijn razend populair. Ze belichamen de ervaring die je hebt in de traditionele gokhal. Dit deden ze al met de klassieke Bells On Fire fruitmachine, maar nu dus ook met de vernieuwde Bells On Fire Hot fruitautomaat.

Bells On Fire Hot heeft maar liefst 100 winlijnen en met de gamble-feature kun je je winst zomaar verdubbelen of zelfs verviervoudigen! Bovendien kent de internet versie van de Bells On Fire Hot fruitautomaat een hoger uitkeringspercentage dan de landbased gokkasten: 96 procent. Een uitstekend uitkeringspercentage dus voor een online gokkast!

Hoe werkt het?

Het basisspel op de Bells On Fire Hot gokkast is lekker simpel gehouden. Een zestal fruitstukken leveren 5 tot 400 keer de inzet per winlijn op. Je kunt met 10 tot 100 actieve winlijnen tegelijk spelen op Bells On Fire Hot. Je inzet bedraagt 1 tot 10 munten per winlijn. 1 munt staat gelijk aan € 0,01. De maximale inzet op deze fruitmachine is tien euro per spin. In dat geval speel je met 100 winlijnen en 10 munten per winlijn. De hoogte van je inzet is niet van invloed op je winstkans.

Bells On Fire Hot fruitautomaat | Fruitautomaatspel.nl

Spelen op de Bells On Fire Hot fruitautomaat wordt vooral interessant wanneer je winnende combinaties op meerdere winlijnen tegelijk hebt. De best uitbetalende fruitsymbolen zijn de meloenen en de druiven, maar echt winnen doe je met het 7-symbool. 5 maal een zeven op één van de 10 tot 100 actieve winlijnen levert 5.000 keer je inzet op. Dit betekent dat je per winlijn tot maximaal € 500,- kunt winnen!

De gamble functie op Bells On Fire Hot

Bekenden met de Amatic-gokkasten kennen de gamble feature natuurlijk al. Ook de Bells On Fire Hot fruitautomaat is uitgerust met deze functie. Iedere keer dat je spin een winst oplevert kun je deze winst inzetten in de gamble feature. Je kunt hierbij kiezen tussen de helft van je winst inzetten of de volledige winst. De winst kan verdubbeld of verviervoudigd worden. Door de juiste kleur van de kaart te raden op de Bells On Fire Hot fruitautomaat verdubbel je je winst. Voorspel je het juiste symbool, dan verviervoudig je je winst.

Scatter Bonus Game

De bel op de Bells On Fire Hot fruitautomaat is het scatter symbool. Het levert je niet alleen toegang tot het bonusspel op, maar ook een uitbetaling. De uitbetaling loopt uiteen van 200 maal de inzet per winlijn tot maar liefst 5.000 keer de inzet per winlijn. Toegang tot het bonusspel is echter het belangrijkste. Drie, vier of vijf scatter symbolen leveren je namelijk 15 bonus-spins op. Deze bonus-spins kennen een driedubbele uitbetaling. Vijf maal een 7 op één winlijn levert zo bijvoorbeeld niet 500 keer je inzet op, maar 1.500 keer de inzet per winlijn.

Hoe online spelen op deze fruitautomaat?

Bells On Fire Hot speelt lekker weg en is vooral geliefd vanwege de nostalgische uitstraling die de ervaring van de oude vertrouwde gokkast weer tot leven brengt. Van kleine prijsjes kun je via de Gamble feature op de Bells On Fire Hot fruitautomaat grote winsten maken, maar je kunt de winst net zo gemakkelijk direct in eigen zak steken. Met een uitkeringspercentage van 96 procent is de online versie van de Bells On Fire Hot gokkast interessanter dan de landbased versie en dus absoluut het proberen waard.