Club 2000 fruitautomaat

De Club 2000 fruitautomaat is misschien wel dé populairste gokkast in zijn generatie. De eenvoud van de fruitmachine en de nostalgische werking die prima in de online versie is overgebracht, zorgen er voor dat de Club 2000 gokkast nog steeds één van de populairdere fruitautomaten op het internet is. In dit artikel leggen we je uit hoe de Club 2000 fruitautomaat werkt en waar je online kunt spelen op deze klassieker.

Hoe werkt het?

De werking van de Club 2000 fruitautomaat is zoals gezegd eenvoudig, alhoewel je online meer opties hebt dan op een landbased gokkast. Zo kun je online bijvoorbeeld op 2 Club 2000 fruitautomaten tegelijk spelen, hoger inzetten en is het uitkeringspercentage van de gokkast hoger: maar liefst 95 procent!

Voor de hoogte van je winstkans maakt het niet uit of je op twee gokkasten tegelijk speelt of niet. Beide fruitautomaten maken gebruik van een random number generator. Je hebt dezelfde winstkansen als twee maal draaien op een enkele Club 2000 fruitautomaat.

Ook je inzet is niet van invloed op de hoogte van je winstkans. Uiteraard wel op het bedrag dat je kunt winnen. Hoe hoger je inzet, des te hoger het bedrag is wat je kunt winnen op de Club 2000 fruitautomaat. Je kunt tussen de 1 en 250 munten inzetten per gokkast.

1 winlijn, maar hoge winstkansen

De Club 2000 fruitautomaat heeft slechts 1 winlijn, maar daar staat tegenover dat vrijwel alle symbolen scatter zijn. Je hebt dus prijs als 3 identieke symbolen op de eerste, tweede en derde reel verschijnen. Hierbij hoeven de symbolen dus niet per se op die ene winlijn te staan.

Club 2000 fruitautomaat | Fruitautomaatspel.nl

De bel, de meloen, de ster en het SLP-symbool leveren minimaal 25 munten op. De precieze hoogte van je prijs hangt van je inzet af. Stel dat je met 250 munten speelt, win je dus 250 x 25 munten = 6.250 munten, oftewel: € 1.250. Het maakt hierbij dus niet uit op welke positie de symbolen precies op de reel staan. Ditzelfde geldt voor de aardbei, het klaverblad, de tros druiven en de pruim op de Club 2000 fruitautomaat. Deze combinaties zijn allemaal scatter en leveren je minimaal 10 munten op.

Drie symbolen op de Club 2000 gokkast zijn niet scatter. Deze zullen dus netjes op de winlijn moeten verschijnen wil je een prijs winnen. Het gaat hierbij om de citroen, de sinaasappel en de kers. De sinaasappel en citroen leveren 20 tot 5.000 munten op wanneer je drie stuks op een rij krijgt. Twee stuks  op een rij leveren tussen de 4 en 1.000 munten op. Drie kersen op een rij leveren je 25 tot 6.250 munten op, 2 kersen op een rij 4 tot 1.000 munten en zelfs één kers levert je nog wat op: 2 tot 500 munten.

Mystery club feature

Op de reels draait ook het Mystery Club-symbool mee. Je herkent ‘m eenvoudig: de oranje driehoek met in het groen overduidelijk ‘CLUB’ opgetekend. Je hebt er minimaal 2 nodig voor een mystery prijs. Voorwaarde is dan wel dat deze symbolen in ieder geval op de eerste twee reels staan.

De Mystery prijs op de Club 2000 fruitautomaat bedraagt minimaal 2 maal de inzet tot maximaal 25 keer de inzet. Heb je drie Mystery Symbolen? Dan ontvang je minimaal 5 keer de inzet en maximaal 50 keer je inzet. Per draai kun je dus maximaal € 2.500 per gokkast winnen met de Mystery-symbolen op de Club 2000 fruitmachine.

Online spelen op de Club 2000 fruitautomaat

Ook online speel je dus gewoon op de oude vertrouwde Club 2000 fruitautomaat, maar dan wel met extra opties en een hoger uitkeringspercentage. De eenvoudige interface van de internet versie van de Club 2000 gokkast is een welkome verademing tussen overige fruitautomaten met alle graphics, bonusfilmpjes en gekke geluiden.