Double Sixteen fruitautomaat

De Double Sixteen is één van de meest populaire fruitautomaten bij online gokhallen. Aangezien deze fruitmachine afkomstig is van de gerenommeerde game-ontwikkelaar Fruitluck, bent u verzekerd van een veilig, spannend en realistisch potje gokken. Net zoals in het echt, met alle herkenbare geluidseffecten en visuele hoogstandjes, maar dan vanuit het comfort van uw eigen stoel en uw eigen huis.

Double Sixteen Fruitautomaatspel

De Double Sixteen bestaat uit een bovenspel en onderspel die gelijk aan elkaar zijn. De minimale inzet bij de Double Sixteen is 0,50 eurocent, een keer draaien kost hetzelde bedrag. Aangezien de inzet iets hoger ligt dan wat over het algemeen het geval is bij online fruitautomaten zijn de winsten ook een stuk hoger. U kunt hierdoor echt flinke prijzen in de wacht slepen. Niet zo flink als op Sam on the Beach maar dat het een sensatie kan geven staat vast.

U kunt de Double Sixteen gratis en onbeperkt uitproberen met Fun-Credits, om te zien of deze automaat iets voor u is. Blijkt de automaat u te bevallen en wilt u wel eens een echt gokje wagen? Dan kunt u gemakkelijk, snel en veilig betalen met uw telefoon.