Hot Shot fruitautomaat

De Hot Shot fruitautomaat is een gokkast die het net even anders doet dan andere fruitautomaten. Voorheen kwam je deze fruitmachine nog wel eens bij de afhaalchinees of in het cafetaria tegen, maar vandaag de dag speel je deze populaire speelautomaat vooral online. In deze review ontdek je hoe de Hot Shot fruitautomaat precies werkt en waar je ‘m online het best kunt spelen.

Alhoewel de Hot Shot fruitautomaat anders is dan andere gokkasten, zullen ook beginnende spelers de fruitmachine snel onder de knie krijgen. Je hebt een boven- en een onderspel zoals op zoveel fruitautomaten en je begint logischerwijs met het basisspel.

Het basisspel

Je kunt al beginnen met het basisspel op de Hot Shot fruitautomaat met 1 credit. De bedoeling is dat je één van de aangegeven prijswinnende combinaties tevoorschijn tovert op de rollen. Het Kroon-symbool is daarbij scatter. Het vervangt elk ander symbool en kan bijdragen aan het vormen van winnende prijscombinaties. Zodra je 2 punten of meer hebt gewonnen kun je de punten toevoegen aan de creditmeter op de Hot Shot fruitautomaat. Desgewenst kun je ze met de collect toets verplaatsen naar een van de vele bankmeters op de Hot Shot gokkast (8 in totaal). Met de gamble-toets kun je je winst verdubbelen tot maximaal 200 punten. Punten boven de 100 worden door de fruitautomaat automatisch verplaatst naar de creditmeter.

Hot Shot fruitautomaat

Topspel van Hot Shot

Het bovenspel op de Hot Shot fruitmachine nodigt uit om in 1 klap veel credits te winnen. Je moet hier dan wel minimaal 4 punten op een van de bankmeters hebben staan en minimaal 1 punt op de creditmeter. Bij het spelen van het topspel op de Hot Shot fruitautomaat kun je kiezen uit een inzet van 5, 10 of 20 punten. Hoe hoger je inzet, hoe meer je kunt winnen natuurlijk. Uniek aan het bovenspel op de Hot Shot fruitautomaat is het bekende schietspel. Afhankelijk van je inzet en combo van kriskras HotShot symbolen, mag je tot drie maal toe op prijzen schieten. Je gebruikt hiervoor de startknop op de Hot Shot fruitautomaat.

Hoe online spelen op deze gokkast?

Mede door het unieke schietspel in het bovenspel van de Hot Shot fruitautomaat is deze gokkast enorm populair op het internet. De fruitmachine is net even anders dan alle anderen, maar ook weer niet zo anders dat beginnende spelers er niet direct op kunnen spelen. Het uitkeringspercentage van de Hot Shot fruitmachine ligt rond de 96% en dat maakt het het zeker waard om deze online gokkast eens uit te proberen.