Multiplayer fruitautomaat

De naam verklapt de functionaliteit in feite al van de Multiplayer fruitautomaat, die op de markt gebracht is door Fruits 4 Real. Het spel kan op twee zijden van de gokkast worden gespeeld, waardoor je bijvoorbeeld met familie of vrienden eenzelfde spel kunt spelen! Het is tevens mogelijk, om beide spellen tegelijk te spelen, terwijl je de kast als enige speler bestuurd. Multiplayer kan niet op smartphones gespeeld worden. Dit spel kun je wel daarop spelen.

Multiplayer Fruitautomaat

De Multiplayer beschikt over drie rollen en een totaal van vijf winlijnen per zijde, als je op beide zijden speelt worden het dus zes rollen met een totaal van tien winlijnen. De opzet is in feite heel simpel, en bestaat enkel uit een basisspel, zonder verdere bonussen of extra spellen. Online is het ook niet mogelijk, om de beide spellen synchroon te laten lopen, wat sommige andere gokkasten wel aanbieden. Voordeel van de Multiplayer fruitautomaat is, dat je dus niet evenveel wint als je partner, maar anderzijds vormt het een nadeel, wanneer je als enige speler achter de machine zit.

Qua opmaak blinkt de Mulitplayer automaat van Fruits 4 Real niet uit bij anderen; het beschikt over de gebruikelijke fruitsymbolen en de bellen en ‘zevens’ als extra figuurtjes. Wanneer er een extra teken aan het symbool is toegevoegd, maak je kans op de hoogste prijs, die uiteenloopt van honderd credits bij een minimale inleg, tot tweeduizend bij een maximale inleg.

De minimale inleg in deze gokkast bedraagt twee credits, en kan oplopen tot tweeduizend credits! De prijzen die je kunt winnen tijdens het spel lopen vanzelfsprekend op, bij een hogere inleg. Door de verschillende mogelijkheden qua inleg, is het spel geschikt voor ieder soort gokker.