Oldtimer fruitautomaat

De Oldtimer fruitautomaat, wie kent hem niet? Deze kast gaat al jaren mee, maar is nog steeds even leuk, en doet niet onder voor de nieuwste fruitautomaten. Met de herkenbare Oldtimer iconen, geluiden en de afwisseling tussen het spannende basisspel en het mogelijk zeer winstgevende bovenspel hoeft u zich geen moment te vervelen! Op gokkasten van de aanbieder Powerjackpot zit ook nog eens een jackpot met een paar duizend euro. Zo ook op deze Oldtimer en hij valt willekeurig. Twintimer is een gelijkende automaat van dezelfde fruitautomaten-fabriek.

Oldtimer Fruitautomaat

De Oldtimer fruitautomaat is met Flash-software ontwikkeld, waardoor u niets hoeft te downloaden of installeren. Op een smartphone spelen kan helaas niet. Flash is een van de meest veilige soorten software, omdat er gebruik wordt gemaakt van de meest moderne versleutelingstechnologie.

U begint met het Oldtimer basisspel, waarbij het de bedoeling is om overeenkomende iconen op een rij te zetten, en zo de creditmeter te vullen. Oldtimer-FruitautomaatHeeft u een mooi aantal credits, en wilt u voor de grote winsten gaan? Dan kunt u overstappen op het bovenspel, waarbij u met de vijf winlijnen de grootste winsten kunt maken. Het vergt misschien wat oefening, maar dankzij de optie om de Oldtimer gratis te spelen, is het voor iedereen mogelijk om geld te winnen!

U kunt de Oldtimer fruitautomaat gratis uitproberen met Fun-Credits, zoveel u maar wilt. Heeft u het reilen en zeilen van deze automaat onder de knie gekregen en wilt u eens echte winsten in de wacht slepen? Dan kunt u gemakkelijk betalen met Skrill, Paysafecard of met uw telefoon. Met de Oldtimer fruitautomaat kunt u zich een hele tijd vermaken, net als vroeger!