Simply Wild fruitmachine

De Simply Wild fruitmachine is één van de meest bekende en populaire online fruitautomaten van dit moment. Zijn strepen verdiende hij in de traditionele gokhallen en horecagelegenheden. Ontwikkelaar Stakelogic maakte er vervolgens een perfecte online variant van. Hoe de Simply Wild fruitmachine precies werkt en waar je er online op kunt spelen lees je in deze review.

Verschillende versies

Er zijn verschillende versies van de Simply Wild fruitmachine gemaakt. De bekendste is de V-12 en zowel online als in de traditionele speelhal, is dit de variant die je verreweg het meest zult tegenkomen.

Als je begint met spelen op de Simply Wild gokkast kies je eerst je inzet. De hoogte van je inzet is niet bepalend voor je winstkans. Uiteraard wel op de hoogte van je prijs. Je kunt er online voor kiezen om op 2 Simply Wild fruitmachine’s tegelijk te spelen, maar kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het slechts bij 1 gokkast per draai te houden. Je minimale inzet bedraagt 1 munt. De maximale inzet is 250 munten per gokkast. De rollen op beide gokkasten kunnen onafhankelijk van elkaar draaien, maar je kunt er ook voor kiezen om de “Twin-Modus” aan te zetten. Wanneer je deze modus aanzet op de Simply Wild fruitautomaat zullen beide gokkasten dezelfde combinaties opleveren per draai.

Simply Wild fruitmachine

Afhankelijk van je inzet speel je op 3 of 4 rollen. Speel je op 3 rollen? Dan is het ster-symbool wild. Speel je met 4 rollen? Dan is het ster-symbool pas wild bij een inzet van minimaal 20 munten (per gokkast).

Winnen doe je door dezelfde symbolen in 1 lijn te krijgen. Dit kan horizontaal én diagonaal. Punten die je verzameld hebt kun je verplaatsen naar de clubmeter voor het vervolgspel. Het vervolgspel op de Simply Wild gokkast speel je met 5, 10 of 20 credits per draai. Ook hier moeten de symbolen weer op een rechte of schuine lijn zitten. Het minimale aantal punten wat je in het bovenspel op de Simply Wild Fruitmachine kunt winnen is 40. Het maximale puntenaantal 200.

Online spelen op de Simply Wild fruitmachine

Ook de online versie van de Simply Wild fruitmachine doet zijn naam dus eer aan: een simpele gokkast die toch spannend genoeg is en diverse mogelijkheden biedt aan de speler. Met een uitkeringspercentage van ongeveer 96% is de Simply Wild gokkast een absolute aanrader om eens te proberen in de online casino’s. Wil je liever eerst wat oefenen voordat je begint met echt gokken? Dan gebruik je natuurlijk de “play for fun”-modus op de Simply Wild fruitautomaat.