Twintimer fruitautomaat

De Twintimer fruitautomaat lijkt sterk op bekende gokkasten als Steptimer en Madtimer. Toch heeft deze online gokkast een eigen feature die hem razend populair heeft gemaakt als online fruitmachine. Lees in deze review over de Twintimer fruitautomaat hoe de gokkast precies werkt en waar je ‘m het best online kunt spelen!

De Twin Timer fruitautomaat lijkt dan misschien wel erg op de Oldtimer, Mad Timer en de Step Timer; het aantal rollen en de winlijnen zijn toch echt een stuk anders dan op deze bekende gokkasten. Net als veel andere fruitautomaten heeft de Twintimer gokkast een onder- en bovenspel.

Twintimer fruitautomaat

Het basisspel 

Je begint altijd in het onderspel op de TwinTimer fruitautomaat. Er is 1 actieve winlijn en de bedoeling is natuurlijk dat je een van de winnende combinaties op de rollen krijgt. Het ster-symbool op de Twin Timer is scatter. Deze werkt als een joker en kan andere symbolen vervangen om winnende combinaties op te leveren. Je verzamelt de gewonnen credits eenvoudig via de collect-knop op de Twintimer fruitautomaat. Zodra je 4 punten hebt opgespaard kun je het eerste bovenspel gaan spelen: het 5-spel.

Het Bovenspel op de Twin Timer

Het bovenspel op de Twin Timer gokkast bestaat feitelijk uit 2 spellen: het 5-spel en het 10-spel. Het 5-spel op de Twintimer fruitmachine speel je met 5 winlijnen op 3 van de 4 rollen. De kans op een winnende combinatie is dus aanzienlijker dan in het onderspel, maar wel kleiner dan in het 10-spel waarbij je op 4 van de 4 rollen speelt. Combinaties die je 200 punten of meer opleveren worden automatisch bijgeschreven op de creditmeter. Je kunt deze direct weer inzetten in het 5-spel. Je kunt echter ook terugkeren naar het onderspel of beginnen aan het 10-spel.

Het 10-spel in het bovenspel van de Twintimer gokkast is het tweede bonusspel. De werking is hetzelfde als het 5-spel, maar in dit geval heb je te maken met maar liefst 10 winlijnen op 4 van de 4 rollen! De kans op een prijs is in dit 2de bonusspel op de Twin Timer fruitautomaat dus nog groter. Wanneer je te weinig credits hebt op 1 van de 4 meters kun je deze aanvullen vanuit de creditmeter. Je moet er dan echter wel rekening mee houden dat deze credits direct vergokt worden. Je kunt ze dus direct verviervoudigen, maar ook gelijk weer verliezen.

Hoe online spelen op deze fruitmachine?

Online gokken op de Twintimer fruitmachine is vanwege de grote winstkansen uiterst interessant. De fruitautomaat werkt in de basis precies hetzelfde als andere bekende gokkasten en kan dus ook prima door beginnende spelers gespeeld worden. De Twin Timer oogt daarbij erg vertrouwd, maar is door de spellen in het bovenspel verrassend en veelzijdig genoeg om zich te onderscheiden van gelijkende gokkasten als Mad Timer en Step Timer. Absoluut het proberen waard dus!